e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

O Υφυπουργός Εξωτερικών του Καναδά Ian Shugart στο Οικουμενικό Πατριαρχείο






Συνάντηση και μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα, 30 Ιανουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών του Καναδά, κ.Ian Shugart. 

O κύριος Shugart, που συνοδευόταν από την Διευθύντρια Ανατολικής Ευρώπης και Ευρασίας του Καναδικού Υπουργείου Εξωτερικών κ.Alison Grant, τον Πρέσβη του Καναδά στην Άγκυρα κ. Chris Cooter και τον Γενικό Πρόξενο της χώρας στην Πόλη κ. Ulric Shannon, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Παναγιώτατο για τις πρωτοβουλίες της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Ορθοδοξίας, τα ζητήματα που απασχολούν το ποίμνιό της, το ευρισκόμενο στην Έδρα της αλλά και εκείνο στον Καναδά, καθώς και το θέμα της αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Στη συνάντηση παρέστη ο Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρος.

photo credit: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: