e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Εξεδήμησε προς Κύριον ο Αρχιμανδρίτης Κλήμης Φιλίππου


Μετέστη προς Κύριον, σήμερα τα ξημερώματα (14.3.2019), σε ηλικία 80 ετών, ο αγαπητός και καλοσυνάτος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Κλήμης Φιλίππου, ιερατικώς προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού. 

Ο μεταστάς νοσηλευόταν επί μακρόν, με σοβαρά καρδιακά προβλήματα, στην Εντατική του Ωνασείου. 

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον μακαριστό τοποθετείται την ερχόμενη Δευτέρα περί το μεσημέρι, στην οποία θα συμμετάσχουν, πλην των άλλων, οι Σεβ. Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, αποτίοντας τιμή σε έναν άνθρωπο ειλικρινώς ελεήμονα και φιλάνθρωπο, γενναιόδωρο κατά πάντα, ταπεινόφρονα και ανοιχτόκαρδο, σε καιρούς ιδιαίτατα δύσκολους, όπως π.χ. κατά την εποχή της δικτατορίας!

Αιωνία η μνήμη του και καλό Παράδεισο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: