e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Εσπερινή Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ναό της Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου


Δειλινό Τετάρτης Δ΄ Νηστειών, 3 Απριλίου 2019, στον ιστορικό Ναό της Θείας Αναλήψεως και Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στο κέντρο της Χώρας του Τζάντε, για την θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων. 
     Λειτούργησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος μάλιστα ομίλησε προς το ικανό εκκλησίασμα περί της σταυροαναστάσιμης προοπτικής της πνευματικής οδοιπορίας ενός εκάστου προς το Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου Ιησού. Ήταν προσκεκλημένος του οικείου Εφημερίου, Πρωτοπρεσβυτέρου Χαραλάμπη Κυπριώτη. 
     Έψαλαν -κατανυκτικώ τω τρόπω- ο κ. Βασίλειος Χρυσοβιτσιώτης, θεολόγος και ο κ. Διονύσης Φλεμοτόμος, εκπαιδευτικός και ποιητής.
     Των Αχράντων Μυστηρίων μετάλαβαν οι περισσότεροι από τους εκκλησιασθέντες.
[Φωτογραφίες: Νίκος Χ. Κυπριώτης]


























































Δεν υπάρχουν σχόλια: