e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Η εορτή του Γενεθλίου Ιωάννου του Προδρόμου αύριο (24.6.2020) στο Μπανάτο Ζακύνθου

[Ιωάννης ο Πρόδρομος στην έρημο, από το Μουσείο Τέχνης της Κομητείας Λος Άντζελες, έργο του José Leonard, γνωστού και ως Jusepe Leonardo ( Calatayud, 1601 - Zaragoz , 1652), Ισπανού ζωγράφου της περιόδου του Μπαρόκ]

Αύριο το πρωί, 24 Ιουνίου 2020, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννου, Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστή του Κυρίου, θα γίνει Ευχαριστιακή Σύναξη στην Ενορία μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, μάλιστα στον Ναό της Φανερωμένης, από τις 8.30 έως τις 9.45. 

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας θα γίνει και Αρτοκλασία για να τιμηθεί ο γενναίος αυτός και λαοφιλής Άγιος, γνωστός -κατά την ημέρα αυτήν ως "Λουμπαρδιάρης" ή "Ριγανάς"!

Όσοι ενδιαφερόμενοι να εκκλησιασθείτε και να κοινωνήσετε, προσέλθετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: