e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Έκθεση φωτογραφίας στην Τένεδο


Ο Σύλλογος Απανταχού Τενεδίων ''Το Κοινόν των Τενεδίων'' αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμο Νέας Προποντίδας για την στήριξή του στη δημιουργία έκθεσης φωτογραφίας του αλησμόνητου νησιού μας, την ΤΕΝΕΔΟ.

Θερμά ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας Μανώλη Καρρά που -παρά τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών- εξακολουθεί να στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος στο έργο του συλλόγου μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχό μας κ.Καραπανταζή Γιάννη για την ευαισθησία και την αγάπη του προς το χωριό μας, τη Νέα Τένεδο.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε την κα Μαρία Αρχοντοπούλου -ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας- για την κατάθεση ψυχής που έκανε μέσα από τις φωτογραφίες της για το νησί της Τενέδου. Αφιλοκερδώς διέθεσε όλο το υλικό της στο συλλόγο μας και τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.





Λίγα λόγια για την έκθεση 

Η έκθεση φωτογραφίας πλαισίωσε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στο νησί της Τενέδου από τις 24-26 Ιουλίου 2020 με αφορμή τον εορτασμό συμπληρώσεως 200 χρόνων λειτουργίας του μοναδικού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Νήσου Τενέδου και του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής Νήσου Τενέδου.

Την έκθεση φωτογραφίας ευλόγησε με την παρουσία του ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ.Βαρθολομαίος και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Ίμβρου Τενέδου κ. Κύριλλος, καθώς και πλήθος επιφανών της Ομογένειας αλλά και Ελλήνων επισκεπτών.

Στο εξής η έκθεση φωτογραφίας θα κοσμεί τους χώρους του συλλόγου μας. Επιπλέον θα είναι στη διάθεση του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας και των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας για όπου κριθεί απαραίτητη η μετακίνησή της με σκοπό την ανάδειξη των αλησμόνητων και λατρεμένων πατρίδων μας.

Ευχαριστούμε για όλα κ.Δήμαρχε.!!!
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: