e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου 2020 στον πανηγυρίζοντα Ναό Pirogoscha του Κιέβου [live-photos]


Με το ιουλιανό ημερολόγιο, σήμερα 28.8.2020, είναι Δεκαπενταύγουστο. Οπότε και στο Κίεβο, μάλιστα δε από την Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας τιμήθηκε η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ναό Pirogoscha του Κιέβου, με Αρχιερατικό Συλλείτουργο υπό τον Προκαθήμενο, Μακ. Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο προεστώτα της Ευχαριστιακής Συνάξεως, συμπαραστατουμένου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και άλλους Αρχιερείς, ευάριθμους Κληρικούς και πλήθους ευσεβούς λαού. 
     Δείτε και πληροφορηθείτε περί του εν λόγω Ναού Pirogoscha ΕΔΩ, από παλιότερη προσκυνηματική επίσκεψη του Νυχθημερόν εκεί, όταν ακόμη υπαγόταν στο αυτοαποκαλούμενο "Πατριαρχείο Κιέβου", υπό τον Φιλάρετο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: