e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Μεταπτυχιακό στη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου: «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα»


Η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου (Θ.Σ.Ε.Κ.) δέχεται αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα (2 Έτη/120 ΕCTS, Μάστερ)» μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021.

• Δίδακτρα 3.600€ ετησίως ή 60€ ανά ECTS.
• Δυνατότητα διεκδίκησης Κρατικής Φοιτητικής Χορηγίας μέχρι 3.420€ ετησίως (τηρουμένων προϋποθέσεων και κριτηρίων).
• Δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας αριστείας και διακρίσεων από τη Σχολή μέχρι και 2.000€ για το πρώτο έτος σπουδών και μέχρι 1.000€ για το δεύτερο έτος σπουδών.
• Δυνατότητα συμμετοχής σε κινητικότητα φοιτητών Erasmus.
• Παροχές οικονομικής βοήθειας σε φοιτητές από πολυμελείς ή/και εμπερίστατες οικογένειες.
Το Μ.Π.Σ. είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (Υ.Π.Π.Α.Ν.) και έχει καταχωριστεί στο Μητρώο των Εκπαιδευτικά Αξιολογημένων-Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ι.Σ.Τ.Ε.) του Υ.Π.Π.Α.Ν. Αξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε). Οι πρώτοι τίτλοι σπουδών του Μ.Π.Σ. «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα (2 Έτη/120 ΕCTS, Μάστερ)» θα απονεμηθούν το καλοκαίρι του 2021.
Υποψήφιοι που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον πρώτο κύκλο συνεντεύξεων καλούνται να καταθέσουν άμεσα την αίτησή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλ. (+357) 22 443066, στην ηλεκτρονική διεύθυνση admissions@theo.ac.cy ή/και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Θ.Σ.Ε.Κ. https://www.theo.ac.cy/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: