e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Κέρκυρα Live: Ενθρόνιση Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας Γεωργίου Αλτουβά


Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης Σπιτέρης, ο Ιερός Κλήρος, οι Μοναχές, οι Μοναχοί και το Πλήρωμα των Εκκλησιαστικών Επαρχιών της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας και του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης, με χαρά σήμερα, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:30’, πραγματοποιούν στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό «Ντόμο» των Αγίων Ιακώβου Αποστόλου και Χριστοφόρου Μάρτυρα, στην Κέρκυρα, την ενθρόνιση και την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Καθολικού Αρχιεπισκόπου Σεβασμιοτάτου π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΤΟΥΒΑ.
Παρίστανται τιμητικώς (και με σχετικό θερμό προσφώνημα) ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα.
Η τελετή πραγματοποιείται, αναγκαστικά, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τη συμμετοχή πιστών, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τις συναθροίσεις και την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Μεταδίδεται όμως live διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: