e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ακάθιστος Ύμνος 2021 στην Παναγούλα εν Βανάτω Ζακύνθου [photos]


Εσπέρας Παρασκευής, 16ης Απριλίου 2021, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την γλυκιά Μητέρα του Θεού και των Ανθρώπων. 
     Τις τέσσερις στάσεις των Χαιρετισμών απέδωσε ενώπιον της Κυράς της Παναγούλας ο οικείος Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ενώ έψαλαν κατανυκτικά οι κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας και Σταμάτιος Ζούλας. 
     Ο κ. Ζούλας, εξάλλου, έμπειρος θεολόγος και εκκλησιαστικός ρήτορας, ομίλησε εμπνευσμένα προς τους πιστούς, περί της χρείας αποδόσεως εξαιρέτου τιμής και προσκυνήσεως προς την Μητέρα Πάντων. 
     Σημειωτέον ότι οι εκκλησιασθέντες συμμετείχαν υπό τις  υγειονομικές προϋποθέσεις έναντι του Κορονοϊού. 
     Η Ακολουθία μεταδόθηκε απευθείας μέσω του καναλιού της Ενορίας στο YouTube. Οι επιθυμούντες δύνανται να την βρουν, κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ
με τον φακό του Ιωάννη Πορφύριου Καποδίστρια:












































Δεν υπάρχουν σχόλια: