e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Εσπερινή η Προηγιασμένη Λειτουργία της Πέμπτης του Μεγάλου Κανόνος στο Μπανάτο Ζακύνθου


Εσπέρας Πέμπτης, 15ης Απριλίου 2021, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου, τελέσθηκε Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων του Μεγάλου Κανόνος, ιερουργούντος του Εφημερίου π. Παναγιώτη Καποδίστρια, συμπροσευχομένου του π. Ιωάννου Ρένεση και ψαλλόντων των κ.κ. Διονυσίου Ρένεση και Σταματίου Ζούλα. Ο κ. Ζούλας, εξάλλου, ομίλησε απ' άμβωνος προς τους εκκλησιασθέντες με θερμούς λόγους πνευματικής οικοδομής. 
     Στην άκρως κατανυκτική αυτή λειτουργική ευκαιρία παρέστησαν και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων τόσοι πιστοί, όσοι επιτρέπονται από την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση περί των μέτρων για την μη διάδοση του θανατηφόρου Κορονοϊού.
[Φωτογραφίες: Σπύρος Δρογγίτης] 



























































Δεν υπάρχουν σχόλια: