e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου Κυρίλλου [video-photos]

Στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ίμβρου τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 9  Ιουνίου 2021, Αρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη Αποδόσει της εορτής του Πάσχα και επί τη μνήμη του Αγίου Κυρίλλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος. 
Προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Λουτσκ και πάσης Βολυνίας κ. Μιχαήλ, της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας, συλλειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου και με τη συμμετοχή του κλήρου της Μητροπόλεως. 
Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Ίμβρου κ. Κύριλλος προσεφώνησε καταλλήλως τον φιλοξενούμενο ιεράρχη της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας και έγινε ανταλλαγή δώρων. 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: