e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Των Εισοδίων της Θεοτόκου 2021, Συλλείτουργο Βαρθολομαίου - Ιερωνύμου στην Αθήνα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Πολίτη. 

Ο Παναγιώτατος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη χαρά του που σύντομα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην Αθήνα, ανταποκρινόμενος στην αδελφική πρόσκληση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για να συλλειτουργήσουν την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών, με αφορμή την επέτειο των 30 ετών από την ανάρρησή του στον Πατριαρχικό Θρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: