e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Προσκυνητές από την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας στη Μονή Ελευθερωτρίας Ζακύνθου, υπό τον Μητροπολίτη Βινίτσης [photos]


Το μεσημέρι του Σαββάτου,  2 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποίησαν προσκυνηματική επίσκεψη στη Ζάκυνθο περιηγητές από την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας, με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Βινίτσης και Μπαρ κ. Συμεών, Συνοδικό Μέλος της επίσημης Εκκλησίας της Ουκρανίας, υπό τον Μακ. Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο. Μεταξύ των προσκυνητών προσκύνησαν την Γυναικεία Μονή Ελευθερωτρίας, στην περιοχή Λαγοπόδο Ζακύνθου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: