e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Αρχιερατική Λειτουργία στον Ναό Τριών Ιεραρχών Clayton

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, βρέθηκε με τους Ενορίτες στον ελληνορθόδοξο Ναό των Τριών Ιεραρχών Clayton. Εκεί ο Επίσκοπος τέλεσε Όρθρο και Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.

Ένα μικρό παλιό σπίτι στις εγκαταστάσεις έχει μετατραπεί προσωρινά σε εκκλησία όπου γίνεται Θεία Λειτουργία.

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας ο Επίσκοπος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, επισημαίνοντας πόσο πολύ θα ήθελε ο Σεβασμιώτατος να ήταν παρών μαζί τους. Ο Επίσκοπος σχολίασε επίσης την αγάπη και τη ζεστασιά που ένιωσε από τους ενορίτες εκείνη την ημέρα και ήταν πραγματικά χαρούμενος που ήταν ανάμεσά τους.

Περισσότερες φωτογραφίες:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: