e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Συνάντηση Μητροπολίτου Ζάμπιας με ανώτερο στρατιωτικό από τη Ζάμπια στη Σχολή Ευελπίδων


Επ' ευκαιρία της επισκέψεως του Διευθυντού Εκπαιδεύσεως των Ενόπλων Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ζάμπιας στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης είχε συνάντηση μαζί του, παρουσία του Στρατηγού Διοικητού της Σχολής και των επιτελών του.

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας μετέφερε της ευχές του Αλεξανδρινού Προκαθήμενου, Μακ.  Πάπα και Πατριάρχου κ.κ. Θεοδώρου Β΄, προσφέροντας ως ανάμνηση της συνάντησεως την προτομή του στρατηγού Σπαρτιάτη Λεωνίδα,  που είναι αιώνιο σύμβολο ανδρείας, γενναιότητας και αυτοθυσίας. Το παράδειγμα του οποίου διδάσκεται σε όλες τις στρατιωτικές σχολές του κόσμου.










Δεν υπάρχουν σχόλια: