e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Εορτή Αγ. Αθανασίου στα Ραγιαίϊκα Καληπάδου Ζακύνθου

Πρωί Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2024, εορτής των Αγίων Πατέρων Αθανασίου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας, στο πανηγυρίζον ιδιωτικό εξωκλήσι του Άι Θανάση, της Οικογένειας Παναγιώτη και Αγγελικής Βούρτση, στην περιοχή Ραγιαίϊκα Καληπάδου Ζακύνθου. 
        Ιερούργησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, με την ευγενική συναίνεση του οικείου Εφημερίου -αδυνατούντος να παραστεί-, ενώ έψαλε ο κ. Δημήτριος Παπαδάτος. 
        Ο π. Παναγιώτης ομίλησε προς τους πανηγυριστές για την γενναιοφροσύνη του τιμωμένου Αγίου και την αναγκαιότητα των Ευχαριστιακών Συνάξεων για την πνευματική ολοκληρία των πιστών.
        Ακολούθησαν εόρτια κεράσματα για όλους!




































Δεν υπάρχουν σχόλια: