e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Αυστραλίας Μακάριος: «Ξεκινήστε μια καινούργια σελίδα. Συνεχίστε να βάζετε ανθρώπους στη ζωή σας»

«Αυτό το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία δεν είναι το τι κάνουμε όταν περνούμε πολλά, αλλά το πώς συμπεριφερόμαστε όταν πια θα έχουμε αποκτήσει την εμπειρία του πληγωμένου», τονίζει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο πρώτο για τη νέα χρονιά βιντεοσκοπημένο μήνυμα πνευματική ωφελείας που ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram.

Ο Αυστραλίας ενθαρρύνει όλους, όταν περνούν κάποια δοκιμασία, να μην παραιτούνται και να μένουν στάσιμοι, αλλά να προσπαθούν να σηκωθούν και να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή. «Ξεκινήστε μια καινούργια σελίδα. Συνεχίστε να βάζετε ανθρώπους στη ζωή σας. Συνεχίστε να ανοίγεστε. Να δίνεστε!», ενθαρρύνει μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια: