e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Παρακαλώ, θεωρήστε όλες τις συμπτώσεις ως συμπτώσεις | Всі співпадіння просимо вважати співпадіннями


Ο εν Αμερική και Καναδά Μητροπολίτης της OCA (ήτοι των ρωσοφώνων) Τύχων, μαζί με συνεργάτες του, επισκέφτηκε σήμερα το Φανάρι, εκκλησιάστηκε στον πατριαρχικό Ναό και είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη. 
        Η εκ Κιέβου σχολιάστρια Tetiana Derkatch, δημοσιογράφος του Cerkvarium (πύλης εκκλησιαστικών ειδήσεων), αναφέρει -στην σελίδα της στο facebook- επ' αυτής της φωτογραφίας τα εξής αξιομνημόνευτα: "Ну, що. Після візиту в Україну та співслужіння з митрополитом Онуфрієм предстоятель ПЦА митрополит Тихон поїхав до Вселенського патріарха. Поки залишимо без коментарів, інсинуацій, інтерпретацій, домислювань, конспірологій та підозр. Всі співпадіння просимо вважати співпадіннями." Σε ελεύθερη μετάφραση: "Λοιπόν, λοιπόν. Μετά από επίσκεψη στην Ουκρανία και συνεργασία με τον Μητροπολίτη Ονούφριο, ο εκπρόσωπος του OCA Μητροπολίτη Τύχων μετέβη στον Οικουμενικό Πατριάρχη. Μέχρι στιγμής θα μείνουμε χωρίς σχόλια, υπαινιγμούς, ερμηνείες, συνωμοσίες και υποψίες. Παρακαλώ, θεωρήστε όλες τις συμπτώσεις ως συμπτώσεις."


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: