e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Εκοιμήθη η αδελφή του Μητροπολίτου Ζακύνθου

Από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου ανακοινώνεται ότι εξεδήμησε προς Κύριον σήμερα (πρώτες ώρες της 11ης Ιουλίου 2024), μετά από μακρότατη δοκιμασία της υγείας της, η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΘΙΟΥ, ετών 65, κατά σάρκα αδελφή του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄. 

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού, αύριο Παρασκευή, 12 Ιουλίου, ώρα 4.30 το απόγευμα.

Όλοι, Κλήρος και Λαός της Ζακύνθου, συλλυπείται από καρδιάς τον Ποιμενάρχη μας, τον σύζυγο και τα τέκνα της Μεταστάσης για την απώλεια αυτήν. Ο Άγιος Θεός να την αναπαύσει από τις οδύνες του ενταύθα βίου. Αιωνία η μνήμη της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: