e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

"Μικρά και Ορθόδοξα" από τις Εκδόσεις Ποταμίτου


Μια όμορφη πρωτοτυπία μάς επεφύλαξαν οι φίλοι Διονύσιος (ο Ζακύνθιος) και Αίγλη-Αικατερίνη Ποταμίτου με τις εκδόσεις τους, δοκιμασμένες πλέον στον ευαίσθητο χώρο του ποιοτικού παιδικού βιβλίου, τού ενταγμένου αρμονικά στην Ορθόδοξη Εκκλησία, δίχως ακραίες κορόνες ευσεβισμού και άλλων παρόμοιων ψυχοβόρων.

Αυτή τη φορά ο Διονύσιος συνέγραψε και η Αίγλη-Αικατερίνη ζωγράφισε 12 μικρά βιβλιαρίδια, που αφορούν σε μικρές (μεγάλες, ως προς τη σπουδαιότητα) ιστορίες από την εν γένει ζωή της Εκκλησίας και την διαχρονία της, Αγία Γραφή και Ιερή Παράδοση. Αναφέρουμε απλά τους τίτλους, για να λάβετε γνώση: "Ο Πατριάρχης και το πάπλωμα", "Οι μοναχοί και τα σταφύλια", "Ο Ύμνος των Αγγέλων", "Ο Πλούσιος και το καρβέλι", "Ο Άγιος και τα άλογα", "Τα Δώρα των Μάγων", "Ο Άγιος Γεράσιμος και το λιοντάρι", "Η ιστορία της Βασιλόπιττας", "Ο Προφήτης Ιωνάς και το κήτος", "Ο Άγιος Νικόλαος και οι τρεις φτωχές", "Ο Άγιος Κουρέας Ηλίας Αρδούνης" και "Η Γέννηση του Χριστού".

Όλα μαζί, σε μια καλαίσθητη και χρηστική χάρτινη κασετίνα υπό τον τίτλο "ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ" μπορούν να προσφερθούν δώρο σε παιδιά όλων των ηλικιών έως και... 100 ετών και βάλε!

Τα συνιστούμε ολόθερμα, διότι διασώζουν το ορθόδοξο βίωμα, μεταδίδοντάς το με ζωντανό και λειτουργικό τρόπο! Για παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεσθε: Τηλέφωνο και Fax: 2109750950, E-mail: dionysios@potamitis.info. Ιστότοπος: Κάντε κλικ εδώ. Σημειωτέον, κυκλοφορούν και σε άλλες έξη γλώσσες: Αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, ρωσικά, ισπανικά και ρουμανικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: