e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη ημέρα σχολείου με Αγιασμό στο Πειραματικό Ολοήμερο Δημοτικό Κάμπου






















Μετά από πρόσκληση του νέου Διευθυντή του Πειραματικού Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κάμπου κ. Ευάγγελου Αγγελούση, ενός μεγάλου και υποδειγματικού σχολείου που -ως γνωστόν- εδρεύει στο Μπανάτο, ο Εφημέριός μας τέλεσε σήμερα το πρωί τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2011-12.

Ομιλώντας προς τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους ο π. Παναγιώτης είπε χαρακτηριστικά ότι "Η μόρφωση της νέας γενιάς αποτελεί την αντίσταση του λαού μας, την έσχατη αντίσταση, έναντι της Κατοχής που υφίσταται αυτόν τον καιρό, όντας δέσμιος σε ΔουΝουΤου, Μεγάλες Δυνάμεις και του Κακού Εαυτού του".

Στον Αγιασμό παρίσταντο ο Αντιδήμαρχος Αρκαδίων κ. Διονύσιος Φ. Τουρκάκης και ο Πρόεδρος Μπανάτου κ. Χαράλαμπος Δ. Κοντονής.

Φωτογραφίες: Νίκος Αρβανιτάκης

1 σχόλιο:

daniel είπε...

Καλή Αρχή, καλή Πρόοδο!