e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συμμετοχή του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος σε εκδήλωση της Ρωσικής Πρεσβείας


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014, στο Κέντρο Πολιτισμού της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα, εκδήλωση με θέμα των Θρησκευτικό Τουρισμό. Στην εκδήλωση εκπρόσωποι Φορέων του Τουρισμού και δημοσιογράφοι.

            Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων,  ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αντίληψη της Εκκλησίας για τις Προσκυνηματικές Περιηγήσεις, κατέθεσε τις ποιμαντικές του παρατηρήσεις για τη βελτίωση της υποδοχής των προσκυνητών στις Ιερές Μονές και τα Ιερά Προσκυνήματα, ενώ τέλος αναφέρθηκε εν συντομία και στις επικείμενες δράσεις του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για το έτος 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: