e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2015 στη Μητρόπολη Φιλαδελφείας στο Αμμάν της Ιορδανίας

Ο Εσπερινός της Περιτομής του Κυρίου και του Αγίου Βασιλείου στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου και η ευλογία της Βασιλόπιτας στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Φιλαδελφείας στο Αμμάν, προεστώτος του οικείου Μητροπολίτου κ. Βενεδίκτου. Παρίσταται ο Ιορδανός (με παλαιστιανιακή καταγωγή) Επίσκοπος Αντρούμ κ. Καΐς, βοηθός του Πατριάρχου Αντιοχείας.
   
الغروب الاحتفالي بمناسبة عيد الختانة وتذكار القديس باسيليوس الكبير برئاسة المتروبوليت فينذكتوس وحضور الأسقف قيس صادق والأرشمندريت نكتاريوس والأرشمندريت سابا والإيكونومس بطرس جنحو مساء الثلاثاء ١٣ كانون الثاني ٢٠١٥ كنيسة القديس نكتاريوس - الصويفية عمان - الأردن


















Δεν υπάρχουν σχόλια: