e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Απόψε η Μεγαλοβδομαδιάτικη Συναυλία του "Αληθώς", με τίτλο "Δος μοι τούτον τον ξένον..." [Παναγούλα Μπανάτου, 8.30 μ.μ.]












Οι ανωτέρω τοιχοκολλήσεις της εκφραστικότατης αφίσας και των προσκλήσεων ανά την Ενορία μας και όχι μόνον, αλλά και ο πανέτοιμος, από κάθε άποψη Ναός της Παναγούλας μας, εδώ στο Μπανάτο, μαρτυρούν ότι απόψε, στις 8.30 το βράδυ, έχουμε την καταληκτική εκδήλωση του ε΄ κύκλου δράσεων του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", ήτοι για το λήγον ακαδημαϊκό έτος 2015-16. 

Αυτή τη φορά -όπως έχει ανακοινωθεί-, υπό τον γενικό τίτλο "Δος μοι τούτον τον ξένον...", η βραδιά θα είναι αφιερωμένη καθηκόντως και οφειλετικώς στα Θεία Πάθη. Ομιλητής θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, στο δε μουσικό μέρος θα μας κατανύξει μεγαλοβδομαδιάτικα -είμαστε σίγουροι- το 20μελές Εκκλησιαστικό Αναλόγιο "Θ. Κουρκουμέλης-Κοθρής", με μαέστρο του Παναγιώτη Μαρίνο. 

Πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο η παρουσία όλων στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, απόψε!!! Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: