e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

4 ώρες στην ουρά για 4 δωρεάν γκοφρέτες...

Σχόλιο του Σεβ. Μητροπολίτου Χονγκ Κονγκ κ. Νεκταρίου 






Η εικόνα των ανθρώπων που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά από μία μέχρι τέσσερις ώρες για να πάρουν τέσσερις γκοφρέτες δωρεάν, με ενοχλεί και με στενοχωρεί.

Η εικόνα των συνταξιούχων που κλαίνε έξω από τις τράπεζες ή που πέφτουν νεκροί στο δρόμο διότι δεν αντέχουν τις περικοπές στις ήδη χαμηλές συντάξεις τους, με ενοχλεί και με θλίβει αφάνταστα.

Δεν πρέπει να κρατάμε τα στόματά μας κλειστά μπροστά σε αυτό το καθημερινό δράμα. Ενοχλείστε τους βουλευτές της περιοχής σας! Μην χαρίζεσθε σε κανένα! Το κύριο θέμα με το οποίο οφείλουν να ασχοληθούν οι πολιτικοί είναι η αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών! Ειδικά των αδυνάτων και των ηλικιωμένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: