e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Άρχονται τα μαθήματα στη Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου


Η Ιερά Μητρόπολις Ζακύνθου, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιωάννη Κλάδη, ανακοινώνει ότι η Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής (Βυζαντινής και Ζακυνθινής) θα λειτουργήσει και φέτος, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, στο Αρχονταρίκι της Ι. Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, στην πόλη της Ζακύνθου. 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2017. Εγγραφές ενδιαφερομένων γίνονται από 17ης έως 31ης Οκτωβρίου στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου. Η εκμάθηση προσφέρεται δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978843006 (κ. Ιωάννης Κλάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: