e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Κυριακή των Μυροφόρων 2019 στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί της Κυριακής των Μυροφόρων, 12ης Μαΐου 2019, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, λειτουργούντος του Εφημερίου π. Παναγιώτη Καποδίστρια και ψαλλόντων των κ.κ. Δημητρίου Κάνδηλα, Σταματίου Ζούλα, Σπυρίδωνος Σαρατσένου και Διονυσίου Μούσουρα. 
     Ο κ. Ζούλας (Μάστερ Θεολογίας) κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στο παραδειγματικό αναστατικό θάρρος των θαρραλέων Μυροφόρων Γυναικών και των άλλων αξιομνημόνευτων Κηδευτών του Κυρίου Ιησού. 
     Στο πλαίσιο της θείας Λειτουργίας έγινε το 40νθήμερο Μνημόσυνο του καλού Ενορίτη μας Χαραλάμπους Μούσουρα, εξέχοντος στελέχους της τοπικής κοινωνίας. Ακολούθως τα τέκνα του μεταστάντος προσέφεραν επιμνημόσυνο καφέ και γεύμα σε όλους τους εκκλησιασθέντες, σε διπλανό εστιατόριο.


























































Δεν υπάρχουν σχόλια: