e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κυριακή Αγίων Πάντων 2019 στο Μπανάτο Ζακύνθου, με 6μηνο Μνημόσυνο π. Ιωάννου Ζαρκάδη


Πρωί της Κυριακής των Αγίων Πάντων, 23η Ιουνίου 2019, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, όπου μάλιστα έλαβε χώραν το Εξάμηνο Μνημόσυνο του μακαριστού συντοπίτη μας και εκλεκτού ιερέως της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, Οικονόμου ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΡΚΑΔΗ (βλ. φωτό ανωτέρω). 
     Ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας αναφέρθηκε δι' ολίγων στην ταπεινή φυσιογνωμία και τις θεοπειθείς χάρες του αοίδιμου Ιερέως, προβάλλοντάς τον ως έναν ακόμη πρεσβευτή μας στην ουράνια πατρίδα.
     Την κεντρική ομιλία της ημέρας έκανε απ' άμβωνος ο κ. Σταμάτιος Ζούλας, Μάστερ Θεολoγίας και Εκπαιδευτικός, αναφερθείς στο πώς ο Ουρανός καυχάται για τους Αγίου Πάντες, οι οποίοι γειτνιάζουν με τον Θρόνο του Θεού και μεσιτεύουν υπέρ μας!
     Έψαλε ο ιεροψαλτικός Χορός της Ενορίας, υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Δημήτριο Κάνδηλα, ενισχυμένος ευκαιριακά και με άλλα μέλη.
[Φωτογραφίες: Ελευθέριος Τιμ. Στραβοπόδης]












































Δεν υπάρχουν σχόλια: