e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Περιηγητές από τις Αχαρνές Αττικής, προσκυνητές της Παναγούλας Μπανάτου


Σήμερα, απόγευμα 18ης Οκτωβρίου 2019, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχθούμε στην Ενορία μας και μάλιστα στον περίοπτο Ναό της Παναγούλας μας πεντηκονταμελή Ομάδα περιηγητών - προσκυνητών από τις Αχαρνές της Αττικής, συγκεκριμένα δε την Ενορία του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω. Επικεφαλής των εκδρομέων ήταν ο Εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Σαργέντης.
     Τους φίλους προσκυνητές υποδέχθηκε θερμά ο οικείος Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος, καλωσορίζοντάς τους, αναφέρθηκε στην ιστορία του Ναού και της περιοχής των Αρκαδίων Ζακύνθου, σε πρόσωπα και πράγματα της τοπικής παράδοσης. Τέλος, προς όλους διένειμε ενθυμήματα ως ευλογίες. 
     Ο π. Αναστάσιος, εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Γενικός Αρχιερατικό Επίτροπο π. Παναγιώτη για την αγάπη της δοχής, τον προσκάλεσε μάλιστα επίσημα στην εν Αχαρναίς Ενορία του.
     Πριν την αναχώρηση αποτυπώθηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες! 
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Κοντονής]






























Δεν υπάρχουν σχόλια: