e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Άνθρωποι των Γραμμάτων επισκέπτες της Έκθεσης Χαρακτικών ΑΡΙΑΣ ΚΟΜΙΑΝΟΥ στο "Αληθώς"


Στο πλαίσιο των επισκέψεων ενδιαφερομένων στην Έκθεση Χαρακτικών της Άριας Κομιανού, που λειτουργεί αυτό τον καιρό στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς" εν Βανάτω της Ζακύνθου, τις ξυλογραφίες της γνωστής Καλλιτέχνιδος θαύμασαν διακεκριμένοι άνθρωποι των Γραμμάτων της Ζακύνθου: οι ποιητές Διονύσης Σέρρας και Διονύσης Φλεμοτόμος και ο Διονύσης Ν. Μουσμούτης, συγγραφέας και ερευνητής, διευθυντής του έγκριτου περιοδικού "Ιστορία Εικονογραφημένη"

Εξ αφορμής της συνάφειας αυτής, ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, που δέχτηκε με χαρά τους επισκέπτες στο "Αληθώς", εξέφρασε θερμές και καρδιακές ευχές στον κ. Μουσμούτη, ο οποίος εσχάτως εξελέγη Επίτιμος Διδάκτορας Θεατρολογίας ΕΚΠΑ.

Σημειωτέον ότι η Έκθεση Κομιανού, που θα έριχνε αυλαία ανήμερα το επί θύραις Δεκαπενταύγουστο, παρατείνει τη λειτουργία της έως 31 Αυγούστου 2020, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία να την θαυμάσουν περισσότεροι φιλότεχνοι.









Δεν υπάρχουν σχόλια: