e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου με «φόντο» την πανδημία


14.11.2020 | 13:53

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 14/11 με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

H συνάντηση έγινε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι στο χέρι μας να τηρήσουμε τα μέτρα και να κάνουμε Χριστούγεννα με τις εκκλησίες ανοιχτές.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση και προσθέτουν ότι κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις των δύο ανδρών ήταν η αδήριτη ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι με όλες μας τις δυνάμεις στην υλοποίηση των μέτρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: