e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Τιμή στον Δημήτρη Λάγιο από το Κέντρο Λόγου "Αληθώς" για τα 70 χρόνια από τη γέννησή του [video]

Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 70 ετών από την γέννηση του σπουδαίου ζακυνθινού συνθέτη Δημήτρη Λάγιου (7/4/1952-11/4/1991) το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς" σας καλεί να ξαναδείτε την συναυλία του αφιερώματος "Τιμή στον Δημήτρη Λάγιο", που οργάνωσε το φθινόπωρο του 2013, στο πλάτωμα της Φανερωμένης Βανάτου εν Ζακύνθω. 

Ήταν μια πάνδημη, όμορφη, μετακαλοκαιρινά ολόζεστη και κατανυκτική βραδιά της 29ης Σεπτεμβρίου 2013, με λόγο - τραγούδια - χορούς, όπως θα την επιθυμούσε και ο ίδιος ο τιμηθείς. Μετά από τόσα πια χρόνια διατηρεί πάντα την επικαιρότητά της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:










Δεν υπάρχουν σχόλια: