e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Έκθεση Σοφίας Τσιάρα, Ζωγραφική σε χαρτί, 1-15/8/2022, στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς"

Έκθεση Σοφίας Τσιάρα

Ζωγραφική σε χαρτί

1-15/8/2022

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Αληθώς», συνεχίζει τις εικαστικές δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι με την έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος Σοφίας Τσιάρα:

«Ζωγραφική σε χαρτί»

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τέχνης «Αληθώς» / Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, αρχίζοντας από την Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 21:00 και με διάρκεια έως τον 15αύγουστο του 2022.

Η κ. Τσιάρα κατάγεται από το Μπανάτο Ζακύνθου, ζει μόνιμα στην Αθήνα, εργάζεται ως ιατρός Νευρολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεννηματάς", στον δε ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη ζωγραφική και την χειροτεχνία.

Όπως επισημαίνει ο επιμελητής της έκθεσης κ. Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας, η έκθεση χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες: Στην κύρια αίθουσα, παρουσιάζονται δέκα ναοί της Ζακύνθου και η απόπειρα της ζωγράφου να αποτυπώσει Βρεφοκρατούσες ανά την οικουμένη. Στην δεύτερη αίθουσα ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει μια μικρή αναδρομική έκθεση με διάφορα έργα της ζωγράφου.

Η δράση αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 400 χρόνια από την Κοίμηση του Αγίου Διονυσίου (1622-2022).

Παρακαλούνται, τα άτομα και τα σωματεία που τυχόν ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, ώστε να οριστεί ο χρόνος της επίσκεψης κατόπιν συνεννοήσεως, για την αποφυγή συνωστισμού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση της πανδημίας Covid-19. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979668366).

        Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα είναι τιμή για το Κέντρο Λόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: