e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Πανηγύρι Βανάτου 2023: Η συμβολή του Χορευτικού "Υακίνθη" [video-photos]


Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του δεκαπενταυγουστιάτικου Πανηγυριού της Παναγούλας Βανάτου, κάθε χρόνο, όπως κι εφέτος, 15 Αυγούστου 2023, είναι η συμμετοχή του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος "Υακίνθη", με πρωτοστάτη τον ιδρυτή και δάσκαλο κ. Νίκο Αρβανιτάκη. 

Μια αντιπροσωπεία της "Υακίνθης", εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το Συγκρότημα, δεδομένου ότι τα πλείστα των μελών - χορευτών της εργάζονται αυτόν τον καιρό για τα προς το ζην. Οι ίδιοι σήκωσαν την "Ουρανία" και συνόδευσαν τιμητικά το λιτανευόμενο "Σώμα" της Παναγίας, οι ίδιοι κατόπιν χόρεψαν ευρωπαϊκούς χορούς, τέρποντας ευφρόσυνα τους πανηγυριστές!
 
Δείτε ενδεικτικά βίντεο και χαρακτηριστικές φωτογραφίες: 












Δεν υπάρχουν σχόλια: