e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ταλλίν Εσθονίας: Χοροστασία Οικουμενικού Πατριάρχου στην εορτή της Υψώσεως του Σταυρού [photos]

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ευρισκόμενος το Ταλλίν της Εσθονίας, χοροστάτησε σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, κατά την Ευχαριστιακή Σύναξη για την κοσμοχαρμόσυνη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. 
     Συγχοροστάτησαν, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, οι Σεβ. Μητροπολίτες Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, Περιστερίου κ. Γρηγόριος και ιεράρχες της Εκκλησίας της Εσθονίας. 
     Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης απένειμε εκκλησιαστικά οφφίκια σε κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της τοπικής Εκκλησίας.




































Δεν υπάρχουν σχόλια: