e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Συνάντηση με την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε σήμερα, Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Εξοχ. κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, στην οποία παρέστησαν ο νέος Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα Εξοχ. κ. Θεόδωρος Μπιζάκης, ο Γενικός Πρόξενος στην Πόλη Εξοχ. Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του κ. Υφυπουργού Εξοχ. Πρέσβης κ. Παρασκευή Τζεβελέκη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα. 

_________

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου


Δεν υπάρχουν σχόλια: