e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Ζακυνθινό Μεγαλοβδόμαδο


Κυκλοφόρησε σήμερα από τις Εκδόσεις Έντυπο της Ζακύνθου, σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα, το καθιερωμένο φυλλάδιο "Μεγαλοβδόμαδο και Λαμπρή στη Ζάκυνθο. Πασχαλινοί εορτασμοί και έθιμα"! Πλούσιο σε φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει τον παλμό των Μεγάλων Δρώμενων των Παθών και της Ανάστασης, όπως τελούνται στο νησί του Αγίου Διονυσίου.

Από πλευράς Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου την επιμέλεια είχε ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος, εξάλλου, υπογράφει και τα εξής δημοσιεύματα του ανά χείρας φυλλαδίου: α) "Ο σταυροαναστάσιμος χαρακτήρας των Ύμνων της Μεγάλης Σαρακοστής", β) "Έρως ο Αναστημένος" και γ) "Οι μυρωδίες της Χαρμολύπης" (ποιήματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: