e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Έτοιμοι για το αποψινό αφιέρωμα του "Αληθώς" στους Τρεις Ιεράρχες




Όλα είναι ήδη έτοιμα στην Παναγούλα μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, για να φιλοξενήσει ο ναός μας απόψε, στις 7 μ.μ. -και παρά τις δυσμενείς προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας- την 6η εφετινή σύναξη του Κέντρου Λόγου «Αληθώς», στην διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν οι Τρεις Ιεράρχες, Προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας μας. 

Σας θυμίζουμε το περιεχόμενο του προγράμματος: 

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς, τρεις Θεολόγοι της Ζακύνθου, οι κ.κ. Θεοχάρης Ευαγγελόπουλος, Σταμάτιος Ζούλας και Διονύσιος Πομόνης θα παρουσιάσουν συνοπτικά τον βίο, την πολιτεία και την εν γένει προσφορά των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών.

Στο δεύτερο μέρος, θα λάβει χώρα Συναυλία, με επίκαιρα εκκλησιαστικά ακούσματα, από την Χορωδία του Ναού Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου, υπό την διεύθυνση του Ιεροψάλτη και Χοράρχη κ. Διονυσίου Πόθου. Η εν λόγω Χορωδία συμπλήρωσε πριν λίγο καιρό τα είκοσι χρόνια ανελλιπούς δραστηριότητάς της και με αυτή την παρουσία εορτάζει τα γενέθλιά της. 

Σας περιμένουμε όλους απόψε, για να αποδειχθεί για μιαν ακόμη φορά ότι δεν μας φοβίζουν οι καιροί και οι δυσκολίες (με κάθε έννοια), όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε το πολιτισμικό - μορφωτικό αγαθό που παρέχει στο ζακυνθινό κοινό το Κέντρο Λόγου της Ενορίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: