e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

O Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Καθ. Γεώργιος Κατρούγκαλος, στο Φανάρι






Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Καθηγητής Γεώργιος Κατρούγκαλος. 

 Ο κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Άγκυρα, κ. Πέτρο Μαυροειδή, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, Πρέσβη Ευάγγελο Σέκερη,ομάδα επιχειρηματιών και στενούς συνεργάτες του, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 

 Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο Υπουργός ενημέρωσε τον Πατριάρχη για τις επαφές του στην Τουρκία και, όπως ήταν φυσικό, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για θέματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ομογένεια της Πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: