e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

«ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ - Αποστολή και Όραμα». Η εν Κωνσταντινουπόλει παρουσίασή του [πλήρες video]


Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη  Ευάγγελος Κ. Σέκερης  φιλοξένησε την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του αφιερωματικού τόμου του Αρχιδιακόνου του Οικουμενικού Πατριαρχείου π. Ιωάννη Χρυσαυγή, υπό τον τίτλο «BAΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ - Αποστολή και Όραμα», στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018.

Ομιλητές: 
  • Δρ. Χρυσόστομος Σταμούλης, Πρόεδρος Τμήματος Θεολογίας, Θεολογικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Μαρία Αντωνιάδου, Δημοσιογράφος - Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ.
  • Παντελής (Λάκης) Βίγκας, Άρχων Χαρτοφύλακας της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, Πρόεδρος Κοιν. Νεοχωρίου Κωνσταντινούπολης.
  • π. Ιωάννης Χρυσαυγής, Αρχιδιάκονος του Οικουμενικού Θρόνου - Συγγραφέας του βιβλίου

Xαιρετισμούς απηύθηναν ο Γενικός Πρόξενος Ευάγγελος Κ. Σέκερης και ο εκδότης του αφιερωματικού τόμου Αλέξανδρος Καραβάνης.

Την εκδήλωση τίμησε με την υψηλή παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Α΄.

Πληροφορίες: 2103226313. Το βιβλίο εκδίδεται από τις εκδόσεις ΑθΕΝS Bookstore Publications.




Δεν υπάρχουν σχόλια: