e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Φωτιά στη Μονή του Αγίου Νεκταρίου περιοχής Hartbeespoort Dam, Pretoria South Africa


Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στον περίβολο της Γυναικείας Μονής του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Hartbeespoort Dam, 50 περίπου χιλιόμετρα από τη μεγαλούπολη της Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής. 

Μόλις η φωτιά έγινε αντιληπτή κατέφθασε η τοπική Πυροσβεστική, η οποία επελήφθη του προβλήματος, όπως και ο Εφημέριος Πρετόρια, Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Βισβίνης, εκ προσώπου του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ. Δαμασκηνού.

Δόξα τω Θεώ, απεφεύχθησαν τα χειρότερα, ενώ η Αδελφότητα των Μοναζουσών βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Ελλάδα για την διευθέτηση των αδειών παραμονής τους.














Δεν υπάρχουν σχόλια: