e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Φωτοθήκη από την Κυριακή Β΄ Νηστειών στην Παναγούλα Μπανάτου εν Ζακύνθω


Πρωί Κυριακής Β΄ Νηστειών, 15 Μαρτίου 2020, στον ανοιξιάτικα ηλιόλουστο Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, υπό την σκιά της απειλής του Κορωνοϊού και της κρατικής εντολής "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ", ούτως ώστε να φρεναρισθεί η επέλαση του τόσο απειλητικού Θανατικού. 

Μολαταύτα, δεκαέξι (16) ψυχές εκκλησιάστηκαν συνολικά, απιθώνοντας τη μετάνοια και την προσευχή τους στον Κύριο των Δυνάμεων υπέρ απαλλαγής του σύμπαντος κόσμου από την Πανδημία και διασώσεως πάντων και πασών.

Για όσους έμειναν σπίτι και δεν κατόρθωσαν να φθάσουν έως τον Ναό μας, η θεία Λειτουργία μεταδόθηκε απ' ευθείας μέσω facebook, ευφραίνοντας πνευματικώς όσους την παρακολούθησαν. Για τους ενδιαφερόμενους να την παρακολουθήσουν, πλην των κατωτέρω φωτογραφιών, μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ





























































Δεν υπάρχουν σχόλια: