e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο Κίεβο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφανίου [live - photos]


Κίεβο σήμερα το πρωί, 12/25 Μαΐου 2020, στην έδρα της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας, ήτοι τον Ναό του Αγίου Μιχαήλ, τελείται -κεκλεισμένων των θυρών λόγω Covid-19- Αρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη μνήμη του Αγίου Επιφανίου, Επισκόπου Κύπρου και τοις ονομαστηρίοις του Προκαθημένου της εν λόγω Εκκλησίας, Μακ. Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου. Προεξάρχει ο εορταζόμενος Πρωθιεράρχης, ενώ λαμβάνει μέρος και ο Έξαρχος του Οικουμενικού Θρόνου εν Κιέβω, Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Ανισένκο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ και ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ:




































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: