e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Κυριακή της Τυρινής, 14.3.2021, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής της Τυρινής, 14ης Μαρτίου 2021, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, ιερουργούντος του Εφημερίου π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ψάλλοντος δε και ομιλήσαντος προς το εκκλησίασμα του κ. Σταματίου Ζούλα, Μάστερ Θεολογίας και εκπαιδευτικού. 
     Η Ευχαριστιακή Σύναξη, αν και υπό τις υγειονομικές προφυλάξεις έναντι του θανατηφόρου Κορονοϊού, συγκέντρωσε ευάριθμους εκκλησιαζόμενους, κυρίως για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους προς την Οικογένεια του Ενορίτη μας Ανδρέα Παν. Κοντονή, συνταξιούχου του Πυροσβεστικού Σώματος, του οποίου σήμερα ήταν το 40ήμερο Μνημόσυνό του.


































Δεν υπάρχουν σχόλια: