e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Κυριακή Σαμαρείτιδος 2021 με Πατριαρχική και Συνοδική Λειτουργία στο Φανάρι [video]

Σήμερον, Κυριακήν της Σαμαρείτιδος, 30ήν μηνός Μαΐου 2021, μνήμη των Αγίων Αρχιεπισκόπων και Πατριαρχών ΚΠόλεως, εν τω Πανσέπτω Πατριαρχικώ Ναώ του Αγ. Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προεξάρχει της καθιερωμένης Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας. 
Τον Θείον Λόγον θα κηρύξη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου καί Περιστάσεως κ. Ειρηναίος. 
Κατ’ αυτήν εκκλησιάζονται μέλη της Αδελφότητος Οφφικιαλίων του Οκουμενικού Πατριαρχείου «Παναγία Παμμακάριστος», με επί κεφαλής τόν Πρόεδρον αυτής Εντιμολ. Άρχοντα Έξαρχον κ. Αθανάσιον Μαρτίνον, Πολιτικόν Διοικητήν του Αγίου Όρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: