e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Εορτή 2021 στον Ναό Θείας Μεταμορφώσεως πάρκου Yelizavetinsky εν Κιέβω [video - photos]


Πρωί της εορτής της Θείας Μεταμορφώσεως, σήμερα, 6/19 Αυγούστου 2021 (με το ιουλιανό ημερολόγιο), στον φερώνυμο Ναό του Κιέβου. Σημειωτέον ότι ο εν λόγω Καθεδρικός Ναός βρίσκεται σε μιαν όμορφη τοποθεσία πάνω από μια μικρή τεχνητή λίμνη στο πάρκο Yelizavetinsky. 
     Εκεί έγινε Αρχιερατική θεία Λειτουργία, στην οποία προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Pereyaslav-Khmelnitskiy και Vyshneve κ. Αλέξανδρος (Drabinko), δυναμικός Ιεράρχης ανήκων στην Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, υπό τον Προκαθήμενο Μακ. κ. Επιφάνιο. Συλλειτούργησαν και άλλοι δύο Αρχιερείς της εν λόγω επίσημης Εκκλησίας της χώρας. Ακολούθησε η ευλογία των καρπών της γης εκ της νέας εσοδείας, ως είθισται για την ημέρα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
















































Δεν υπάρχουν σχόλια: