e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Κυριακή Στ΄ Λουκά, 24.10.2021, στη Φανερωμένη Βανάτου


Πρωί Κυριακής Στ΄ Λουκά, 24ης Οκτωβρίου 2021, στον Ναό της Φανερωμένης Βανάτου, η κυριακάτικη Ευχαριστιακή Σύναξη. Τον ιερουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια πλαισίωσαν ιεροψαλτικώς οι κ.κ. Σταμάτιος Ζούλας, Σπυρίδων Σαρατσένος και Σπυρίδων Δρογγίτης. Ο κ. Ζούλας, εξάλλου, ομίλησε προς το πυκνό εκκλησίασμα. 
    Σημειωτέον ότι οι εκκλησιασθέντες ήταν όντως πάμπολλοι, οι περισσότεροι έμειναν για λόγους ασφαλείας και μη συνωστισμού έξω από τον Ναό, τιμώντας, 40 ημέρες μετά την εκδημία του, τον μακαριστό συντοπίτη μας ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, πολιτικό της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπέροχο χαμογελαστό άνθρωπο.






































Δεν υπάρχουν σχόλια: