e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου στο Φανάρι

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, ο οποίος υπέβαλε σέβη και ζήτησε την Πατριαρχική ευχή και ευλογία για την έναρξη της ποιμαντορίας του.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης υποδέχθηκε με θέρμη και εγκαρδιότητα το νέο Ιεράρχη της Εκκλησίας της Ελλάδος και Καθηγητή στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ζητώντας του να μεταφέρει στο ποίμνιό του την ευλογία της Μητρός Εκκλησίας και τις πατρικές ευχές του εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Φώτο: Νίκος Παπαχρήστου | Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: