e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων με τον ΥΦΥΠΕΞ της Ελλάδας

Επίσκεψη στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας στο Λονδίνο πραγματοποίησε χθες ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης. 

Τον κ. Υπουργό συνόδευαν ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ιωάννης Ραπτάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης. 

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας, μετά των συνεργατών του, καλωσόρισαν τον κ. Υπουργό και την συνοδεία του και ακολούθησε συζήτηση για θέματα που αφορούν την ομογένεια και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: