e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Σταυροπροσκυνήσεως 2022 και εθνική εορτή της Ελλάδας στην Pretoria, South Africa [video]


Πρωί Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, 27ης Μαρτίου 2022, στον πανηγυρίζοντα -εκ μεταθέσεως- Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της μεγαλουπόλεως Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής, ετελέσθη Αρχιερατική Λειτουργία υπό του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ. Δαμασκηνού, συνεορτάζοντας η εκεί Ομογένεια την 201η επέτειο της εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.     
    Παρέστησαν οι τοπικές πρεσβευτικές και διπλωματικές Αρχές, καθώς επίσης παράγοντες της Ομογένειας, τιμώντας τόσο την πανήγυρι του Ναού τους όσο και την εθνική εορτή της Ελλάδας.
    Για όλα είχε μεριμνήσει άριστα ο οικείος Εφημέριος, Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Βισβίνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: